top of page

Verhuurvoorwaarden en huisregels

Reserveren
U kunt direct via ons site of de boekingssites reserveren, ook is het mogelijk per mail of per telefoon te reserveren. Het aantal personen dat het gehuurde gebruikt, dient gelijk te zijn aan het in uw reservering genoemde aantal.
In het hoogseizoen verhuren wij per week van zaterdag tot zaterdag, daarbuiten minimaal voor 3 nachten, aankomst en vertrek in overleg.

Prijzen
De huurprijzen zijn vast en staan op de website en de factuur. Deze zijn inclusief energie, water en eindschoonmaak. U dient het gehuurde wel netjes, opgeruimd en bezemschoon achter te laten, met de afwas gedaan. De prijzen zijn  exclusief toeristenbelasting.

Betaling
Na ontvangst van uw reservering sturen wij u voor de aanbetaling een factuur van 30% van de totale huurprijs. Wij verzoeken u deze factuur binnen 7 dagen te voldoen. Na ontvangst is uw reservering bevestigd en ontvangt u van ons de factuur voor de restant betaling. Indien de aanbetaling niet op tijd ontvangen is, behouden wij ons het recht voor de boeking te annuleren. Twee weken voor aankomst dient u het restant te voldoen.
Bij aankomst of gelijk met betaling van de restantbetaling dient een borg van € 100,00 betaald te worden. Indien alles netjes is achtergelaten ontvangt u deze borg bij vertrek weer terug. 
Met het voldoen van de aanbetaling gaat u akkoord met de verhuurvoorwaarden. 

Aankomst en vertrek
Vanaf 16.00 uur kunt u terecht, graag horen we van u hoe laat u verwacht aan te komen. Wij vragen u uiterlijk om 11.00 uur te vertrekken. We vragen u het gehuurde netjes en onbeschadigd achter te laten. 

Annulering
Tot 3 maanden voor aankomst, 30% (= uw aanbetaling), tot 6 weken voor aankomst, 50% (uw aanbetaling plus 20%) bij minder dan 6 weken moeten wij helaas het volle bedrag in rekening brengen. De betalingstermijn bedraagt 30 dagen.
Bij niet tijdig betalen van verschuldigde bedragen is, na aanmaning over de openstaande bedragen, wettelijke rente verschuldigd vanaf de dag van opeisbaarheid, evenals buitengerechtelijke incassokosten. Bij gebreke van tijdige ontvangst van verschuldigde bedragen komt een boeking automatisch te vervallen, onverminderd alle verplichtingen van de verhuurder, waaronder de verplichting tot betaling van al hetgeen is verschuldigd.


Aansprakelijkheid
De eigenaren / verhuurders zijn niet aansprakelijk voor eventuele schade en/of ongevallen op Domaine La Borniotte.

Huisregels

  • Wij vragen u het verblijf van andere gasten niet te verstoren. 

  • Tussen 22.00 uur en 09.00 uur graag stilte in acht nemen.

  • Wij vragen u met respect om te gaan met onze gites, de inventaris en de voorzieningen. Een ongelukje of wat schade kan voorkomen, graag even melden. Bij een schade kan het zijn dat wij u hiervoor aansprakelijk stellen.

  • Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt en liggen de handdoeken en theedoeken klaar. Deze handdoeken zijn voor binnen gebruik. Strandlakens dient u zelf mee te nemen. Er is een wasmachine en droger beschikbaar, evenals een strijkijzer en strijkplank.

  • Het gebruik van het zwembad is geheel voor eigen risico. Kinderen en baby’s mogen alleen onder begeleiding van volwassenen bij het zwembad komen. Verhuurder kan generlei aangesproken worden voor ongelukken, verwondingen enzovoort.

  • Op delen van het terrein en bij de gites is gratis internet aanwezig. 

  • Uw hond is in overleg welkom, maar er mag geen overlast ontstaan voor andere huurders. Op het terrein dient de hond aangelijnd te zijn.

  • In de gites, in de chambre d’hôtes en rondom het zwembad mag niet gerookt worden. 

  • Het plaatsen van een tentje is zonder toestemming niet toegestaan.

  • Iets over (gescheiden) vuilnis en containers?

bottom of page